iPhone 4S: Utilizatorii raportează probleme serioase cu bateria

Scris de | 30 octombrie, 2011
iPhone 4S: Utilizatorii raportează probleme serioase cu bateria

iPhone 4S a ajuns deja în mâinile a milioane de utilizatori, mai ales peste ocean, iar un procent îngrijorător dintre aceștia au început să raporteze faptul că smartphone-ul are o problemă serioasă cu bateria.

Sute utilizatori au postat  pe forumul oficial Apple și pe forumurile site-urilor dedicate produselor Apple, acuzând o rată extrem de rapidă de consum a bateriei lui iPhone 4S. Toată lumea se întreabă dacă este o problemă gravă, ca și problema legată de antenă cu care s-a confruntat iPhone 4, sau ceva mai puțin îngrijorător.

„I-am trimis câteva mesaje prietenului meu câteva mesaje prin Wi-Fi și pe parcursul a 12-15 minute, bateria pierduse deja 10%”, se plânge un posesor de iPhone 4S pe forumul Apple.

Mulți dintre cei afectacți acuză faptul că telefonul pierde 10% din baterie pe oră sau chiar mai mult, chiar și în standby, cu majoritatea serviciilor dezactivate. Unii dintre cei care au raportat problema au declarat că au fost deja contactați de inginerii Apple, care vor colecta date de pe dispozitivelor lor pentru a analiza situația.

Formurile mustesc și de useri care propun diferite teorii și soluții pentru a rezolva consumul neobișnuit. Una dintre principalele teorii pune problema bateriei pe seama unui bug din iOS 5, a sistemului de Location Services, însă oficial încă nu avem nici un răspuns.

Totuși, cunoscându-i pe cei de la Apple, în cazul în care există o problemă serioasă cu iPhone 4S, aceștia vor analiza problema și vor da un răspuns doar în momentul în care au o soluție.

 

Etichete: , , , ,