Uncharted 3 Drake’s Deception, din 2 noiembrie, la pretul de 269 lei

Scris de | 2 noiembrie, 2011
Uncharted 3 Drake’s Deception, din 2 noiembrie, la pretul de 269 lei

Uncharted 3: Drake’s Deception este disponibil de azi în România, în magazinele Altex, Flanco, Domo, Media Galaxy şi la eMAG, la preţul de 269 lei.

Cel mai nou joc din seria Uncharted, disponibil exclusiv pe consola Sony PlayStation 3 are toate şansele să devină jocul anului, dacă aruncăm o privire asupra review-urilor primite de la site-urile de specialitate.

Gamespot i-a acordat lui Drake’s Deception nota 9.5, IGN 10 și calificativul Capodoperă, notând că este greu să își imagineze un joc mai bun, iar cei de la Destructoid, The SixthAxis, împreună cu multe alte site-uri de profil l-au notat cu calificativul maxim, 100 din 100.

Uncharted 3: Drake’s Deception oferă un nivel de acţiune ce rivalizează cu scenele cinematice din filmele de aventură, adrenalină, emoţii, umor şi mister, atribute recunoscute în seria UNCHARTED; alături de experienţa unică oferită de modul multiplayer.

Fanii francizei, dar şi jucătorii nou veniţi, vor avea posibilitatea să se aventureze în noua experienţă, în căutarea misteriosului oraş “Atlantis of the Sands.” Călătoria îl conduce pe aventurierul Nathan Drake pe un drum riscant pornind de pe străzile infame ale Londrei, trecând printr-un castel francez în flăcări şi până în inima deşertului arab.

Uncharted 3: Drake’s Deception este unul dintre acele jocuri care nu trebuie să lipsească din colecţia unui pasionat de gaming.

Etichete: , , ,