Samsung Galaxy Note: Ecran uriaş, distracţie pe măsură

Scris de | 4 noiembrie, 2011
Samsung Galaxy Note: Ecran uriaş, distracţie pe măsură

Samsung Galaxy Note, dispozitivul mobil ce face puntea de legătură dintre un smartphone şi o tabletă, a ajuns de curând în redacţia connect. Smartphone-ul echipat cu un ecran  de 5.3 inchi impresionează printr-o serie de elemente unice, care îl fac mai mult decât un simplu smartphone cu ecran mare.

Mărimea ecranului gigantic de 5.3 inchi a fost însă, evident, prima caracteristică care ne-a atras atenţia, fiind, fără îndoială, cel mai mare display pe care l-am văzut până acum la un smartphone. Acest aspect a pornit discuţii legate de utilizarea şi mai ales portabilitatea dispozitivului. Viteza a fost cel de-al doilea aspect remarcat, Note fiind ultra rapid, fără vre-un semn de lag. Procesorul dual-core de 1.4 GHz are aici un cuvânt greu de spus.

După ce ne-am jucat puţin cu aplicaţiile de desen şi cu stylusul S Pen , am ajuns la un verdict preliminar: Samsung Galaxy Note nu te face un desenator mai talentat, însă îţi oferă o porţie serioasă de distracţie. În mâna unui utilizator cu puţin talent însă, lucrurile se schimbă rapid, Note dovedindu-şi valenţele artistice.

Rămâneţi pe connect.ro pentru un reviewcomplet al noului Samsung Galaxy Note. Până atunci vă prezentăm o galerie foto al dispozitivului hibrid pe Facebook-ul connect.

Etichete: , , , ,