Laptop-urile Samsung Seria 3 300V, disponibile în România

Scris de | 10 noiembrie, 2011
Laptop-urile Samsung Seria 3 300V, disponibile în România

Samsung a anunţat disponibilitatea pe piaţa autohtonă a noilor notebook-uri din Seria 3, 300V. Laptop-urile ultra-portabile oferă un design elegant, o autonomie impresionantă şi performanţă de top în rândul dispozitivelor din acest segment de piaţă.

Notebook-ul dispune de ultima generaţie de procesoare Intel Core i7, i5, i3 şi de o placă video puternică, NVIDIA GeForce, pentru conectivitate permanentă, socializare şi divertisment neîntrerupt. Datorită tehnologiei unice Samsung Fast Start, Seria 3 300V porneşte în doar câteva secunde, pentru ca distracţia să înceapă cât mai repede.

Kyuho Uhm, Senior Vice President al IT Solutions Business la Samsung Electronics, a declarat într-un comunicat de presă: „Seria 3 300V a fost creată pentru studenţi şi tineri, activi pe social media, care doresc un notebook ce oferă performanţă şi putere, dar şi un design atrăgător. Datorită display-ului său cu ramă subţire, finisajului metalic şi hardware-ului performant, 300V este dispozitivul perfect pentru a se asorta cu personalitatea utilizatorilor şi a oferi divertisment în mişcare, pentru a nu te plictisi niciodată!”

Design-ul ultra portabil al Seriei 3 300V încorporează o ramă mai subţire decât un deget (cu 55-50% mai subţire decât modelele anterioare). Mai uşoră şi mai subţire, rama nu compromite dimensiunile ecranului şi îl face deosebit de portabil.

Bateria modelului 300V oferă până la 7.0 ore (baterie 4400mAh) / 9.0 ore (baterie 5200mAh) la o singură încărcare.

Notebook-uri Samsung Seria 3 300V sunt disponibile acum la preţuri cuprinse între 1.599 şi 3.099 lei şi pot fi achiziţionate din lanţurile de retail online şi offline.

Etichete: , , , , , ,