Urmăreşte acum un documentar despre Nokia Lumia 800

Scris de | 11 noiembrie, 2011
Urmăreşte acum un documentar despre Nokia Lumia 800

Nokia a publicat ieri un scurt documentar despre dezvoltarea şi fabricarea terminalului cu Windows Phone 7.5, Lumia 800. Procesul extrem de bine pus la punct e explicat de persoane din vârful ierarhiei companiei finlandeze, precum Stefan Pannenbecker, vicepreşedintele departamentului de design.

Mini-documentarul parcurge cele mai importante etape din fabricarea noului dispozitiv Lumia 800, primul smartphone Nokia cu sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango. Clipul de aproximativ 8 minute prezintă interviuri cu Stefan Pannenbecker, vicepreşedintele departamentului Industrial Design, Chris Linnett, şeful Lumia UX design şi Kate Freebairn, Creative Director la Lumia UX, despre povestea din spatele noului model.

Nokia Lumia 800 beneficiază de un ecran curbat de 3.7 inchi AMOLED ClearBlack, procesor de 1.4 GHz, o cameră cu lentile Carl Zeiss, o capacitate de stocare internă de 16 GB şi 25GB de stocare prin SkyDrive.

Dacă eşti curios cum se dezvoltă un smartphone de la un desen pe o hârtie până la ieşirea din fabrică, urmăreşte acum documentarul despre Nokia Lumia 800 :

http://youtu.be/QvnDunLJSPE

Etichete: , , , , , ,