Asus Transformer Prime: Noi detalii pe site-ul oficial

Scris de | 22 noiembrie, 2011
Asus Transformer Prime: Noi detalii pe site-ul oficial

Asus Transformer Prime, prima tabletă cu procesor quad core Tegra 3, şi-a făcut oficial apariţia pe site-ul companiei din Taiwan, unde pe lângă specificaţii sunt disponibile şi mai multe imagini cu produsul.

Asus Eee Pad Transformer Prime TF201 soseşte cu o carcasă metalică subţire de 8.3 mm, cu o greutate de doar 586 g şi un display LED Super IPS+ de 10.1 inchi cu rezoluţia 1280 x 800 pixeli şi unghi de vizualizare larg, de 178 grade, protejat de sticlă Corning Gorilla Glass.

Transformer Prime va fi prima tabletă cu procesor Tegra 3 quad core, noua generaţie de procesoare ce promite performanţe grafice de până la 3 ori mai bune decât cele ale lui Tegra 2, graţie GPU-ului GeForce cu 12 core-uri, în condiţiile unui consum energetic cu până la 61% mai mic. Performanţele vor fi completate de 1GB memorie RAM.

Transformer Prime va include şi o cameră de 8 megapixeli cu autofocus, bliţ, senzor CMOS cu iluminare din spate şi obiectiv F2.4, plus o cameră frontală de 1.2 MP.

Vei putea stoca fişiere pe cei 32 sau 64 GB memorie internă, sau pe spaţiul pus la dispoziţie 1 an pe Asus WebStorage.

Tableta permite cuplarea la un dock tastatură full QWERTY cu touchpad şi port USB care extinde şi durata bateriei la 18 ore. Dintre porturi mai putem aminti micro HDMI sau card reader-ul MicroSD.

Eee Pad Transformer Prime soseşte cu sistemul de operare Android 3.2, însă ne putem aştepta la update Android 4.0 Ice Cream Sandwich anul viitor.

Din păcate nici pagina oficială nu oferă indicii legate de preţ, însă poţi arunca o privire asupra altor detalii aici http://www.asus.com/Eee/Eee_Pad/Eee_Pad_Transformer_Prime_TF201/#overview

Etichete: , , , ,