Real Madrid CF şi Cisco modernizează stadionul Santiago Bernabeu

Scris de | 22 noiembrie, 2011
Real Madrid CF şi Cisco modernizează stadionul Santiago Bernabeu

Cisco şi Real Madrid C.F. vor implementa tehnologia Cisco Connected Sports Solutions pe stadionul Santiago Bernabeu. Real Madrid este primul club de fotbal din Europa care va implementa soluţia Cisco Connected Stadium Wi-Fi pe Santiago Bernabeu, dorind sa facă din acesta unul dintre cele mai avansate stadioane din lume din punct de vedere tehnologic.

Implementarea reţelei Wi-Fi de mare densitate le va permite fanilor de pe stadion să utilizeze cu uşurinţă dispozitivele mobile pentru a accesa diferite aplicaţii special concepute pentru a interacţiona cu stadionul, dar şi pentru a avea acces la reţelele sociale în timpul meciurilor.

Utilizarea soluţiei Connected Stadium Wi-Fi va ajuta la eliberarea reţelelor mobile, permiţându-le fanilor să scrie SMS-uri sau să efectueze apeluri vocale de pe stadion, în timpul meciului, ceea ce poate fi o provocare in zilele noastre.

Cei prezenţi pe stadion se vor bucura şi de tehnologia Cisco StadiumVision, care le va permite să urmărească toate fazele interesante ale meciului la calitate HD, pe multitudinea de ecrane ale stadionului.

Etichete: , , , ,