Microsoft încearcă din nou să achiziţioneze Yahoo

Scris de | 24 noiembrie, 2011
Microsoft încearcă din nou să achiziţioneze Yahoo

La o distanţă de aproximativ 3 ani de la prima încercare, Microsoft speră din nou să achiziţioneze compania Yahoo, conform publicaţiei The New York Times. Compania lui Steve Ballmer a semnat un acord de tip non-disclosure cu Yahoo prin care are acces direct la starea financiară a firmei.

Portalul Yahoo ar putea fi achiziţionat de gigantul Microsoft. O ştire pe care am auzit-o pentru prima oară acum aproximativ trei ani. De atunci, compania lui Steve Ballmer şi-a retras oferta. Asta până acum câteva zile.

The New York Times informează despre un acord semnat de Microsoft cu Yahoo prin care are acces la starea financiară a companiei. Acordul de tip non-disclosure este o înţelegere prin care Microsoft nu are voie din punct de vedere legal să împărtăşească informaţiile la care are acces.

Pe lângă Microsoft, companii precum TPG Capital sau Silver Lake sunt interesate de Yahoo.

Negocierile şi licitaţiile au loc in momentul de fata între companiile sus-mentionate. Singurul lucru pe care îl ştim cu siguranţă este că Yahoo va avea o conducere nouă. Rămâne de văzut dacă va fi Microsoft sau nu.

Etichete: , , , , ,