Black Friday: Vanzari de 4 milioane de euro până la ora 10 pentru eMag

Scris de | 25 noiembrie, 2011
Black Friday: Vanzari de 4 milioane de euro până la ora 10 pentru eMag

Campania Black Friday se bucură de un succes nemaiîntâlnit în comerţul on-line autohton. Retailer-ul eMag a publicat astăzi la ora 10 primele cifre de câştig şi trafic din ziua „cu cele mai multe reduceri din an”.

Până la ora 10, promoţiile din cadrul evenimentului Black Friday au adus vânzări de aproximativ 4 milioane de euro pentru magazinul on-line eMag. Numărul de vizitatori unici a trecut de 400.000 iar numărul total de comenzi au însumat 34.000, din care 28.000 au fost produse din cadrul promoţiei Black Friday.

Într-un post publicat pe blogul oficial, un reprezentant de la eMag a declarat: „Impactul campaniei a depăşit orice aşteptări dacă ne raportăm la orice alt eveniment din istoria comerţului din România. Încercăm să suplimentăm cantităţile de la furnizori pentru promoţiile speciale. Vă reamintim ca orice alt produs, în afara promoţiilor speciale, are astăzi 10% discount pe loc. Livrarea comenzilor se va face în tot cursul săptămânii viitoare, folosind capacitatea maximă de transport a curierilor.”

Profită acum de campania Black Friday de pe site-ul oficial eMag.

Etichete: , , , , ,