Black Friday: Vizitatorii au blocat site-urile multor retaileri

Scris de | 25 noiembrie, 2011
Black Friday: Vizitatorii au blocat site-urile multor retaileri

Black Friday, mult aşteptata zi a reducerilor din SUA, a sosit şi în Romania, însă după cum era de aşteptat lucrurile nu au decurs fără probleme.

Cea mai importantă dintre acestea a fost stabilitatea site-urilor. Deşi câţiva retaileri online au anunţat că vor da startul reducerilor Black Friday în noaptea de joi spre vineri, deja de la ora 0, site-urile erau inaccesibile pentru zeci de minute.

Se pare că în ciuda semnelor pe care aceştia le-au primit de o bună bucată de vreme din media, în ceea ce priveşte reacţia românilor la reduceri, măsurile luate pentru a se asigura stabilitatea site-urilor şi bunul mers al campaniei au fost insuficiente.

Numărul uriaş de vizite le-a pus probleme, chiar dacă într-o mult mai mică măsură şi doar rar, chiar şi serverelor giganţilor de la eMAG. Merită totuşi să apreciem faptul că în cea mai mare măsură, site-ul eMAG se încarcă mai mult decât acceptabil, chiar dacă primeşte probabil cel mai mare număr de vizite dintre companiile participante la Black Friday.

Sperăm că toată lumea va avea ceva de învăţat din experienţa Black Friday a lui 2011 şi că de anul viitor vom avea mai multe companii participante şi mai puţine probleme.

Etichete: , , , ,