Logitech Wireless Solar Keyboard K750, premiată pentru design

Scris de | 30 noiembrie, 2011
Logitech Wireless Solar Keyboard K750, premiată pentru design

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 a fost premiată cu mult-râvnitul premiu de design în cadrul evenimentului iF Design Awards. Tastatura care se încarcă cu lumină solară şi ambientală a întrecut alte 3000 de produse din categoria computer.

Odată încărcată, tastatura Logitech Wireless Solar Keyboard K750 poate funcţiona până la trei luni în întuneric total. Combinând toate caracteristicile de top ale tastaturilor tradiţionale şi ale laptopurilor şi integrând design-ul unic de taste concave, tastatura oferă o tastare rapidă, silenţioasă şi confortabilă, pentru ore întregi.

Thibaud Nolf, product manager pentru tastaturi şi combo în cadrul Logitech, a declarat într-un comunicat de presă: “Scopul nostru a fost întotdeauna să dezvoltăm produse inovative care să ajuta oamenii să experimenteze zilnic tehnologia. Distincţia acordată de juriul iF validează preocuparea noastră continuă de a găsi soluţii remarcabile de design.”

Tastatura Logitech Wireless Solar K750 e disponibilă acum şi în variantă pentru Mac, la un preţ recomandat de 79.99 euro.

Etichete: , , , , , ,