Angry Birds Wreck The Halls: Păsările înfuriate au intrat în sezonul sărbătorilor de Crăciun

Scris de | 5 decembrie, 2011
Angry Birds Wreck The Halls: Păsările înfuriate au intrat în sezonul sărbătorilor de Crăciun

Compania finlandeză Rovio Entertainment a lansat o nouă versiune a jocului-eveniment Angry Birds dedicată sezonului sărbătorilor de Crăciun. Angry Birds Wreck The Halls oferă un peisaj estival împreună cu o suită impresionantă de niveluri noi.

Angry Birds Wreck The Halls a fost lansată pentru dispozitivele ce rulează sistemul de operare iOS. Toate cele 25 de niveluri noi au fost modificate cu elemente ce amintesc de sărbătoarea Crăciunului. Astfel, clopoţei, fulgi de nea, lumini şi dulcuri au apărut în lumea păsărilor înfuriate care continuă lupta împotriva porcilor verzi.

O altă actualizare importantă ce a fost inclusă în versiunea „Wreck The Halls” reprezintă personajul „Mighty Eagle” care permite jucătorilor să treacă peste un nivel deosebit de dificil. Producătorul finlandez promite şi mai multe surprize în spiritul Crăciunului.

Ediţia „Wreck The Halls” a jocului Angry Birds poate fi descărcată acum din App store la preţul de 0.99 dolari în timp ce versiunea HD pentru iPad costă 1.99 dolari.

Etichete: , , , , , , ,