Cele mai folosite cuvinte pe Twitter în 2011

Scris de | 6 decembrie, 2011
Cele mai folosite cuvinte pe Twitter în 2011

Influenţa reţelei de socializare Twitter a explodat anul acesta la nivel global, ajungând să alimenteze revoluţii şi să devină o sursă principală de ştiri. La final de an, platforma de micro-blogging a anunţat cele mai discutate topic-uri de utilizatorii Twitter.

La capitolul hashtags pe primul loc se află #egypt, o dovadă clară a influenţei reţelei de socializare în ceea ce priveşte înlăturărea regimului lui Mubarak din cadrul revoluţiei egiptene. Demisia fostului lider egiptean a ieşit pe primul loc şi la secţiunea de ştiri discutate pe Twitter. Pe locul doi s-a clasat #tigerblood, un termen folosit extrem de mult în perioada de vârf a popularităţii actorului controversat Charlie Sheen.

În ceea ce priveşte domeniul muzical şi cinematografic, liderii termenilor folosiţi de utilizatori au fost „Rebecca Black and Friday” şi respectiv „Thor”, două cuvinte care nu ar trebui să fie niciodată asociate cu aceste două arte.

Când vine vorba de mâncare şi băutură, utilizatorii Twitter-ului au demonstrat în 2011 de ce rata obezităţii e în continuă creştere cu un top plin de calorii şi glucide. Avem, astfel, în ordine descrescătoare: McLobster, Fried Kool-Aid, Starbucks Trenta, Devassa Beer, Guinness, BBQ şi Mac & Cheese.

Platforma de micro-blogging Twitter e folosită de peste 200 milioane de utilizatori.

Etichete: , , , , , ,