iPhone 4 pe locul 4, după carne, băutură şi periuţe de dinţi, în topul celor mai furate produse

Scris de | 7 decembrie, 2011
iPhone 4 pe locul 4, după carne, băutură şi periuţe de dinţi, în topul celor mai furate produse

iPhone 4 ocupă locul patru într-un top realizat de către cei de la AdWeek, top care prezintă produsele pe care le preferă hoţii din magazine.

Potrivit publicaţiei, care a discutat cu o serie de retaileri şi experţi în securitate, în SUA, una din 11 persoane care intră într-un magazin încearcă să iasă apoi cu un produs pe care nu îl plăteşte. Pagubele sunt imense, circa 119 miliarde de dolari pe an.

Topul este însă extrem de grăitor, oglindind nevoile umane de bază.

Pe locul 1 în topul celor mai şterpelite produse se regăsesc produsele din carne, mai ales cele scumpe, de genul filet mignon.

Locul doi? Ai ghicit. Băuturile alcoolice. Minorii şi persoanele dependente mai ales tind să îşi achiziţioneze whiskey-ul prin metode mai puţin ortodoxe.

După ce ai mâncat şi ai băut bine va trebui să te speli pe dinţi…sau să lucrezi la ceva prin casă. Pe locul trei se regăsesc periuţele de dinţi electrice şi alte unelte electrice de mici dimensiuni. Maşini de găurit, şurubelniţe electrice.

Gadget-urile sunt pe patru, iar dintre dintre acestea, produsele Apple, cum este şi iPhone 4, sunt preferate de “cunoscători”. Aceştia nu strâmbă din nas nici la laptop-uri, o firmă de securitate estimând că anual circa 100.000 de laptopuri sunt furate din magazinele din SUA.

Topul continuă cu lame de ras, deodorante, parfumuri, tricouri, pantofi şi jucării.

Etichete: , ,