Cadouri de Craciun: Câteva idei pentru pasionatii de gadget-uri

Scris de | 9 decembrie, 2011
Cadouri de Craciun: Câteva idei pentru pasionatii de gadget-uri

connect îţi dă o mână de ajutor dacă încă nu ai reuşit să decizi ce să pui sub bradul de Crăciun. Lista noastră cuprinde atât smartphone-uri de top cât şi jocuri PC şi de consolă sau accesorii.

iPhone 4S
Fără îndoială noul terminal Apple e unul dintre cele mai dorite gadget-uri sub pomul de Crăciun. iPhone 4S beneficiază de îmbunătăţiri destul de importante faţă de iPhone 4 precum un procesor mai rapid, o cameră de 8 megapixeli, înregistrare video 1080p şi asistentul personal Siri. Cadoul perfect pentru orice persoană ce caută un smartphone de calitate, uşor de folosit şi extrem de atractiv.
Smartphone-ul poate fi achiziţionat prin eMag la preţul de 2.999 lei pentru versiunea cu 16GB, 3.499 lei pentru cea cu 34 GB şi 3.999 lei pentru un model cu o capacitate de stocare de 64GB. iPhone 4S se află de asemenea în oferta operatorilor de telefonie mobilă din România la preţuri ce variază în funcţie de abonament.

Samsung Galaxy Note
De ce să trimiţi felicitări digitale banale când poţi să le creezi chiar tu, cu ajutorul S-pen-ului, pe incredibilul ecran de 5.3 inchi cu rezoluţia de 1280 x 800 pixeli al lui Samsung Galaxy Note. Gadget-ul celor de la Samsung a reuşit să detroneze alte produse aflate de ceva vreme în topul listei mele pentru Crăciun, atuurile sale fiind ecranul de mari dimensiuni, care îţi permite să navighezi pe web în condiţii similare cu cele pe care le ai pe o tabletă, precum şi S-pen-ul, care deschide calea pentru noi moduri de a folosi un smartphone.
Vei descoperi că preferi să petreci momentele moarte ale zilei schiţând caricatura unui prieten sau un peisaj decât să încerci să stabileşti un nou scor record într-unul dintre zecile de jocuri pe care le-ai instalate.
Aplicaţiile dedicate, cum ar fi Hello Crayon, Hello Color Pencil sau OmniSketch vin cu o mulţime de opţiuni, de la cele mai simple, până la brush-uri şi efecte avansate care cu puţină răbdare îţi permit să realizezi ceva cu totul special.
Poţi să îl pasezi oricând şi prietenelor, care fie vor încerca la rândul lor să deseneze, fie vor testa cum le-ar sta cu un nou look, cu ajutorul aplicaţiei Makeup.
Nu puteam omite nici design-ul noului Note, care iese în evidenţă printr-o finisare elegantă, dominată de linii zvelte, iar greutatea de doar 178 de grame pare incredibilă pentru un dispozitiv cu un ecran atât de mare.
Costă circa 2650 lei la eMAG.

Amazon Fire
Tableta cu ecran de 7 inchi ce rulează sistemul de operare Android – cu o interfaţă ce nu aminteşte deloc de programul Google – nu impresionează din punct de vedere al caracteristicilor, dar oferă destul pentru a satisface nevoile de bază a consumatorilor.
Spre exemplu, poţi rula filme, aplicaţii, muzică sau seriale TV, poţi, desigur, să citeşti cărţi şi să navighezi pe internet.

Preţul modest reprezintă de asemenea un avantaj. Amazon Fire poate fi achiziţionată prin eMag la preţul de 1.099 RON.

Apple iPad
Numele tabletei Apple este deja prezent chiar şi pe buzele puştilor de grădiniţă, care văd în ea un dar divin. Adio căluţ de lemn, păpuşă de cârpe sau minge de fotbal. Conform statisticilor iPad-ul, fie că este vorba despre prima sau despre a doua variantă, ocupă un loc în topul celor mai dorite gadget-uri de Crăciun.
Pentru a ieşi cât mai ieftin poţi cumpăra un iPad 2 de 16 GB cu circa 2600 lei sau un iPad din prima generaţie, de 32 GB cu circa 2000 lei.

Call of Duty Modern Warfare 3
Cel mai recent joc din franciza de succes Call of Duty oferă o experienţă memorabilă, cu o poveste plină de explozii, momente memorabile şi acţiune non-stop. Popularitatea jocului e dovedit de cifrele de vânzări care au spart toate recordurile în segmentul de divertisment. În doar o săptămână, peste 12 milioane de copii au fost vândute, o cifră ce însumează câştiguri de aproximativ 738 milioane de dolari. Fără îndoială, Call of Duty Modern Warfare 3 e jocul must-have în acest sezon.
Call of Duty Modern Warfare 3 poate fi achiziţionat de pe eMag la preţul de 229 RON pentru versiunea PC. Dacă eşti posesorul unei console PlayStation 3 sau Xbox 360, va trebui să scoţi din buzunar suma de 259 RON.

Uncharted 3: Drake’s Deception
Atunci când un joc primeşte note de 9.5 sau chiar şi 10 din partea majorităţii site-urilor care publică review-uri de gaming, poţi fi sigur că te aşteaptă una dintre cele mai fascinante aventuri digitale ale vieţii tale.
Drake’s Deception, este un joc cu adevărat monumental, care impune noi standarde în materie de grafică şi regie pe consola PS3. Este poate mai mult decât un joc – o experienţă cinematografică interactivă, presărată de momente unice în istoria gaming-ului.
Dacă ai un prieten drag pasionat de gaming, care are o consolă PS3, poţi fi sigur că Uncharted 3: Drake’s Deception îi va aduce un zâmbet imens pe faţă.

Jucării Angry Birds
Cei de la Etsy s-au decis să profite de febra Angry Birds şi au scos pe piaţă o serie de produse inspirate din faimosul joc, printre care jucării de pluş, globuri de pom sau căciuli.

Această suită impresionantă de accesorii nu te vor lăsa fără inspiraţie în ajunul Crăciunului.

Recomandăm să vă comandaţi din timp produsul dorit, deoarece livrarea ar putea dura o perioadă semnificativă în acest sezon. Preţul variază în funcţie de produs.

Carcase Portal 2

Dacă ai un prieten(ă) pasionat de gaming, care mai are şi un iPhone pe deasupra, nu prea ai cum să dai greş cu un cadou precum husele Gelaskins cu ilustraţii din celebra serie de jocuri Portal a celor de la Valve.
Licenţiate oficial de Valve, carcasele vin ilustrate cu elemente emblematice ale jocurilor – roboţii santinelă, cubul companion sau logo-ul Aperture Labs.
Spre exemplu ai la dispoziţie modelele cu logo Aperture pentru iPhone 4 şi iPhone 4s şi cele cu turetă (închisă sau deschisă) pentru iPhone 4, 4S sau iPhone 3G/s.
Costă circa 15 dolari şi sunt disponibile pe site-ul thinkgeek.com.

Alte menţiuni:
– Telefoane: Nokia N9, HTC Titan, Samsung Galaxy S II
– Tablete: Asus Transformer, Evolio Neura
– Jocuri: The Elder Scrolls V: Skyrim, Batman Arkham City

Etichete: , , , ,