Samsung Galaxy Nexus se lansează astăzi la Vodafone

Scris de | 12 decembrie, 2011
Samsung Galaxy Nexus se lansează astăzi la Vodafone

Samsung Galaxy Nexus, unul dintre cele mai aşteptate terminale ale anului, se lansează astăzi în oferta operatorului de telefonie mobilă Vodafone. Smartphone-ul echipat cu ultima versiune a sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich poate fi achiziţionat începând de la 169 euro.

Începând din 12 decembrie, Vodafone aduce, în exclusivitate pentru următoarea perioadă, noul Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce funcţionează cu cea mai recentă versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscută sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0), la preţuri ce pornesc de la 169 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 şi 1GB Internet pe mobil.

Promoţional, luni, 12 decembrie, utilizatorii vor putea achiziţiona noul Galaxy Nexus la un preţ special, cu o reducere de 70 de Euro (TVA inclus) pentru orice abonament smartphone încheiat pe o durata de doi ani, atât în magazinele Vodafone, cât şi online.

Samsung Galaxy Nexus îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor dual-core de 1.2GHz.

Pentru oferta completă accesează acum site-ul oficial Vodafone la adresa: www.vodafone.ro

Etichete: , , , , ,