Reţeaua de socializare hi5 a fost achiziţionată de Tagged

Scris de | 15 decembrie, 2011
Reţeaua de socializare hi5 a fost achiziţionată de Tagged

Reţeaua de socializare hi5 a fost achiziţionată ieri de firma californiană Tagged, informează Wall Street Journal. Popularitatea site-ului hi5 pe teritoriul României a explodat în 2006-2008, fiind una dintre cele mai folosite reţele de socializare.

Vă mai aduceţi aminte de hi5? Prima reţea de socializare cu priză la publicul român a fost achiziţionată în cursul zilei de miercuri de firma americană Tagged, conform ediţiei on-line a publicaţiei Wall Street Journal. Detaliile legate de tranzacţie nu au fost făcute publice.

Alex St. John, fostul preşedinte şi actual CTO din cadrul companiei hi5, a comendat tranzacţia: „La hi5, eu şi colegii mei înţelegem oportunitatea de a conecta mai multe persoane în mediul on-line. Tagged e cea mai bună soluţie pentru hi5 deoarece a demonstrat că reprezintă o prezenţă serioasă în social media.”

Site-ul hi5 a pierdut teren odată cu lansarea reţelei de socializare Facebook pe plan internaţional. Majoritatea românilor au trecut la serviciul oferit de Mark Zuckerberg, hi5-ul devenind repede un termen uitat.

Etichete: , , ,