iPhone 5, unul dintre cei mai căutaţi termeni pe web în 2011

Scris de | 16 decembrie, 2011
iPhone 5, unul dintre cei mai căutaţi termeni pe web în 2011

Google a publicat pentru prima dată în acest an raportul Zeitgeist, care prezintă cele mai importante căutări efectuate de utilizatorii web din România. După cum era de aşteptat, iPhone 5, YouTube sau Angry Birds au ocupat poziţii fruntaşe în rândul termenilor care au înregistrat cele mai mari creşteri în căutare. Top dominat de “romanii au talent”.

În top Google ştiri, cel mai important subiect a fost cel legat de rezultatele de la bacalaureat. Şi alte rezultate din domeniul educaţiei au fost incluse în top 10, printre care “edu.ro” sau “rezultate evaluare nationala”. Interesul pentru fotbal al românilor este şi el evident, locurile 9 şi 10 fiind ocupate de Steaua şi Cluj. Totuşi, în topul căutărilor sportive turneele de tenis adună cel mai mare interes pe internet, cu US Open pe prima poziţie, urmat de turneele de la Roland Garros, Wimbledon şi Australian Open.

Google a extras termenii cei mai frecvent căutaţi pentru această perioadă, în mai multe categorii precum cele mai mari creşteri în divertisment, persoane, călătorii, precum şi topul filmelor, ştirilor şi tematicilor sportive. În plus, lista include topul celor mai populari 10 termeni de căutare, care au avut cea mai mare creştere în România.

Topurile complete la googlezeitgeist.com.

Etichete: , , , , ,