Samsung Galaxy Tab 10.1: Posturi TV romanesti pe tableta

Scris de | 16 decembrie, 2011
Samsung Galaxy Tab 10.1: Posturi TV romanesti pe tableta

Dacă ai o tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1 poţi urmări de acum programele posturilor de televiziune româneşti cu ajutorul aplicaţiei Seenow.
Aplicaţia dezvoltată de către cei de la Direct One este disponibilă iniţial pentru tableta Galaxy Tab 10.1, urmând ca în scurt timp să fie lansată şi o versiune optimizată pentru celelalte tablete şi smartphone-uri ale companiei.
Vei avea acces la streaming în timp real pentru 13 posturi de televiziune românești: 5 posturi generaliste, printre care B1TV și Kanal D, 2 posturi de știri, Realitatea TV și The Money Channel, precum și 6 posturi de muzică, printre care Kiss TV și UTV. Acestora urmează să li se adauge în lunile următoare încă 8 posturi TV.
Seenow va putea fi descărcată online, la adresa www.samsungmobilers.ro/mobiletv.apk, urmând ca din luna ianuarie să fie disponibilă pe Android Market și Samsung Apps.
Veştile bune nu se opresc aici. În primele 6 luni de la lansare, Seenow va putea fi descărcată gratuit de către posesorii de tablete Samsung.

Etichete: , , , , ,