Angry Birds Winter Wonderland: Cadou de Crăciun din partea Samsung

Scris de | 21 decembrie, 2011
Angry Birds Winter Wonderland: Cadou de Crăciun din partea Samsung

Samsung a anunţat astăzi un cadou de Crăciun pentru toţi fanii celebrului joc Angry Birds în versiunea Winter Wonderland. În fiecare zi, până la Crăciun, este deblocat un nou nivel prin intermediul unui nivel creat pe 5 decembrie datorită Galaxy Note.

În doar o săptămână, peste 500.000 de fani au vizitat microsite-ul Winter Wonderland special creat de Angry Birds, iar Samsung va continua să-i întâmpine cu bucurie pe vizitatori pe perioada sărbătorilor. „Sărbătorile de iarnă înseamnă să dăruieşti şi să mulţumeşti, şi anul acesta noi vrem să mulţumim milioanelor de fani oferindu-le experienţa minunată Angry Birds”, a spus Peter Vesterbacka, CMO şi Mighty Eagle în cadrul Rovio. „Nu numai că le oferim 25 de noi niveluri în jocul nostru Advent, dar aceştia au şi şansa să câştige cele mai bune produse Samsung  şi să participe într-o competiţie amuzantă”.

YH Lee, SVP a Global Marketing în cadrul Samsung Mobile Communications Business, a declarat într-un comunicat de presă: „Ne bucurăm să facem echipă cu Rovio din nou. Samsung a avut un an excelent şi dispozitivele noastre Galaxy sunt cunoscute în întreaga lume, aşa că lansarea unei experienţe de Crăciun cu cel mai popular joc mobil din lume este un lucru extraordinar!”

Samsung şi Rovio au lucrat împreună la începutul acestui an pentru lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S II şi acum s-au reunit din nou pentru a oferi fanilor Angry Birds şi mai multe oportunităţi de distracţie.

Etichete: , , , ,