Razer Blade soseșe cu SSD, însă doar în ianuarie

Scris de | 23 decembrie, 2011
Razer Blade soseșe cu SSD, însă doar în ianuarie

Razer prezenta în cadrul PAX 2011 un laptop de gaming cu totul aparte, denumit Razer Blade, echipat cu o interfața specială Switchblade, care i-a încântat pe fanii jocurilor video. Notebook-ul cu procesor Intel Core i7 și placă NVIDIA GeForce GT 555M cu tehnologie  NVIDIA Optimus trebuia să folosească inițial un hard disk clasic de 320GB.

Se pare însă că inginerii companiei au decis că ar fi mai inteligent să lanseze modelul cu un SSD de 256 GB, păstrând același preț.

Vestea proastă este că din cauza modificărilor Razer Blade nu va mai fi disponibli înainte de sărbători ci doar undeva la jumătatea lunii ianuarie.

Blade oferă sistemul Switblade car îți pune la dispoziție 10 taste care pot fi adaptate la comenzile speciale din jocuri și un LCD care afișează informații din meniu și care se poate transforma și într-un panel multi touch, extrem de sensibil, care înlocuiește cu succes mouse-ul.

Șasiul este realizat dintr-un bloc compact de aluminiu și este extrem de subțire, iar ecranul de 17 inchi LED oferă rezoluția de 1920 x 1080 pixeli.

 

Etichete: , , ,