GTA 5, Mass Effect 3 și alte jocuri care nu trebuie ratate în 2012

Scris de | 30 decembrie, 2011
GTA 5, Mass Effect 3 și alte jocuri care nu trebuie ratate în 2012

connect îți prezintă o listă cu câteva dintre cele mai așteptate jocuri de PC și consolă ale acestui an.

Mass Effect 3

Este timpul să descoperi greutatea deciziilor tale și să închei aventura pe care comandantul Shepard o începea în 2007. Echipa pe care ai construit-o în Mass Effect 2 va trebui să întrerupă ciclul distrugerii și să salveze nu doar omenirea, ci și celelalte rase ale galaxiei de pericolul Reaper-ilor. Câștigător al titlului de Cel mai anticipat joc al anului, titlu oferit în cadrul VGA 2011, Mass Effect 3 va sosi în data de 6 martie 2012, pe PC și principalele console.

Diablo 3

Blizzard își pregătește piesa de rezistență pentru 2012, cel de-al treilea RPG din seria Diablo. Din clipurile și beta-ul din acest an putem deduce că jocul se va bucura de același gameplay rafinat cu care ne-a obișnuit Blizzard, condimentat de elementele fantastice din universul Diablo, un univers centrat pe lupta dintre forțele întunericului și cele ale luminii.

Azmodan, lordul păcatului stă aşezat pe tronul roşu al iadului şi promite că va evita soarta fraţilor săi şi că va acoperi lumea cu armatele sale însetate de sânge.

Forţele luminii, reprezentate de consiliul Angiris, compus din cinci arhangheli, printre care Tyrael, Auriel sau Imperius se opun celor doi lorzi ai iadului care au mai rămas în viaţă, Belial, lordul minciunilor şi Azmodan, lordul păcatului, care este stăpânul suprem al abisului de peste 300 de ani.

Din păcate, nu avem încă o dată oficială de lansare.

Uncharted Golden Abyss

Noua consolă portabilă a celor de la Sony, PS Vita, sosește la începutul anului, iar unul dintre cele mai interesante jocuri disponibile este fără îndoială Uncharted Golden Abyss. Este vorba despre un prequel al aventurilor lui Nathan Drake, iar gameplay-ul va exploata sistemul unic de control al consolei Vita.

Jocul este așteptat la finalul lunii februarie.

Starcraft II Heart of the Swarm

Blizzard trece la cel de-al doilea capitol al trilogiei din Starcraft II, mutând focusul pe rasa Zerg, pe Sarah Kerrigan, Queen of Blades și pe lupta dintre latura sa umană și cea „animalică”. Noi misiuni, probabil circa 20 și noi unități pentru toate cele trei rase ale jocului.

Lumea vorbește despre o lansare undeva la jumătatea lui 2012.

BioShock Infinite

Shooter-ul atmosferic al celor de la Irrational Games se mută din adâncul oceanului într-un oraș utopic ascuns în nori. Povestea nu are legătură cu celelalte jocuri ale seriei, însă elementele de gameplay, cum ar fi puterile speciale, revin. Shooter-ul promite un story cu totul aparte, precum și o abordare unică a genului FPS.

Nu avem o dată precisă de lansare, însă jocul va fi disponibl pe PC și console și va suporta tehnologia PS3 Move.

GTA V

Rockstar nu rezistă prea mult timp fără lumina reflectoarelor, pregătind pentru 2012 noul joc din seria Grand Theft Auto. Trailer-ul lansat în urmă cu câteva săptămâni ne dezvăluie câteva detalii, cum ar fi revenirea în însoritul Los Santos.

Momentan nu există detalii despre data de lansare a lui GTA 5 însă zvonurile din industrie indică a doua jumătate a anului.

Alte jocuri așteptate în 2012: Max Payne 3, Borderlands 2, The Last Guardian, Hitman Absolution, Twisted Metal.

 

Etichete: , , , , , ,