Samsung DV300F: Wi-Fi și ecran frontal

Scris de | 3 ianuarie, 2012
Samsung DV300F: Wi-Fi și ecran frontal

Samsung lansează un nou aparat foto, modelul DV300F, care se remarcă prin posibilitatea de a încărca fotografiile rapid pe Facebook, Picasa sau Flickr, grație conexiunii Wi-Fi.

Samsung DV300F dispune de un ecran frontal LCD de 1,5 inch care ușurează realizarea autoportretelor, senzor cu rezoluţia de 16 megapixeli, zoom optic 5x şi lentile cu unghi larg de 25mm pentru a captura întreaga acţiune.  Nu lipsește nici posibilitatea de filmare 720p.

Utilizatorii pot să-şi salveze imaginile speciale pe cardul de memorie microSD, imagini care sunt mai apoi conectate prin wireless la PC-ul de acasă şi downloadate imediat. Alternativ, serviciile de cloud, inclusiv AllShare Play de la Samsung şi Microsoft SkyDrive sunt și ele disponibile.

Pentru utilizatorii preocupaţi de aspect Samsung DV300F  vine în mai multe variante de culori metalice, incluzând negru, argintiu, bleumarin şi roşu, cu un contur exterior dintr-o bucată, rotunjit şi elegant pentru utilizare uşoară şi stil.

 

 

Myoung Sup Han, Senior Vice President şi Head of Digital Imaging Business, Samsung Electronics, a comentat: “Scopul nostru este acela de a fi constant în fruntea inovaţiilor şi de a ne menţine poziţia de lider pe piaţa 2View, pionierată de Samsung. Noul model DV300F reprezintă întruchiparea acestui scop. Cel mai nou model cu capturare 2View LCD, conectivitate Wi-Fi, stil ultra premium şi cele mai noi funcţii creative demonstrează angajamentul ferm din partea Samsung pentru inovaţie în domeniul camerelor digitale compacte, precum şi abilitatea noastră de a satisface constant nevoile utilizatorilor.”

Etichete: , ,