Samsung Galaxy Ace Plus: Caracteristici de top la un preţ modest

Scris de | 3 ianuarie, 2012
Samsung Galaxy Ace Plus: Caracteristici de top la un preţ modest

Samsung Electronics a lansat astăzi cel mai nou smartphone din gama entry-level dedicată celor ce caută un dispozitiv de încredere la un preţ acceptabil. Samsung Galaxy Ace Plus oferă o serie de îmbunătăţiri considerabile faţă de predecesorul Galaxy Ace.

Varianta îmbunătăţită a smartphone-ului Galaxy Ace dispune de un procesor de 1GHz, o cameră foto de 5 megapixeli, un ecran HVGA de 3.65 inchi, o memorie internă de 3GB, card microSD, Bluetooth, Wi-Fi şi rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, completat cu o serie aplicaţii marca Samsung.

JK Shin, preşedintele diviziei de telefonie mobilă din cadrul Samsung Electronics a declarat într-un comunicat de presă: “Samsung Mobile debutează anul 2012 cu introducerea noului Samsung Galaxy Ace Plus, o adiţie important la portofoliul dispozitivelor Galaxy. Galaxy Ace Plus beneficiază de platforma Android Gingerbread şi de serviciile Samsung, oferind astfel o experienţă deosebită utilizatorilor.”

Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil în Rusia, Europa, America Latină, Asia, Africa şi China începând din această lună.

Etichete: , , , , ,