CES 2012: Samsung debutează monitorul Seria 9

Scris de | 5 ianuarie, 2012
CES 2012: Samsung debutează monitorul Seria 9

Samsung Electronics a prezentat astăzi în avanpremieră caracteristicile noului monitor Seria 9 de 27 inchi ce va debuta săptămâna viitoare în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show de la Las Vegas.

Fiind centrat pe personalizare şi atenţie la detalii, noul monitor Seria 9 utilizează tehnologia exclusivă Samsung, Natural Color Expert, pentru performanţă maximă a ecranului. Aceasta include calibrarea hardware-ului de culoare al monitorului, pentru a garanta că nu vor exista pierderi de nuanţe la afişarea pe ecran. Caracteristica aceasta permite expunerea culorilor aşa cum au fost destinate să fie văzute (peste un miliard, pentru exactitate), creând o experienţă mai captivantă şi asigurându-se că imaginile înregistrate cu o cameră digitală sau cu o cameră de filmat sunt redate în cele mai vii detalii.

Monitorul Seria 9 dispune şi de tehnologia exclusivă Samsung Plane Line Switching (PLS) a ecranului, ce asigură o calitate profesională. Acesta oferă reproducerea exactă a culorii, din peste un miliard de culori care pot fi vizualizate la unghiuri largi orizontale şi verticale.

Cu o rezoluţie quad high-definition (QHD) de 2560×1440, de patru ori mai mare decât cea a monitoarelor HD convenţionale, monitorul Seria 9 oferă acum utilizatorilor capabilităţi profesionale, indiferent de aplicaţiile pe care aceştia le folosesc.

Todd Bouman, Vicepreşedinte Product Marketing al Samsung Enterprise Business Division, a declarat într-un comunicat de presă: “Noul monitor Seria 9, cu tehnologia exclusivă Samsung Natural Color Expert, răspunde nevoii de a avea o rezoluţie mai mare pentru editarearea mai meticuloasa a detaliilor, indiferent de profesie. Designul său unic minimalist atrage utilizatorii către o experienţă cu adevărat captivantă şi oferă cea mai bună experienţă vizuală, marca Samsung”.

Samsung Seria 9 de 27 inchi (S27A970) va fi prezentat pentru prima dată pe 9 ianuarie, în cadrul conferinţei Samsung de la Consumer Electronics Show 2012 de la Las Vegas.

Etichete: , , , , ,