Logitech Cube: Viitorul mouse-ului

Scris de | 5 ianuarie, 2012
Logitech Cube: Viitorul mouse-ului

În aşteptarea evenimentului CES 2012, ce va avea loc săptămâna viitoare la Las Vegas, Logitech a emis astăzi un comunicat de presă în care oferă primele detalii legate de un nou concept de mouse. Logitech Cube are un design dreptunghiular şi poate fi folosit pe post de presenter.

Când este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll în direcţia impusă de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce oferă o experienţă fină a scrolling-ului, similară cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone.

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie să faci este să ridici dispozitivul în aer iar câteva momente mai târziu acesta se va afla în modul de presenter. Trecerea către următorul slide se face prin apăsarea părţii superioare a mouse-ului iar dacă vrei să revii, trebuie să întorci mouse-ul şi să apeşi din nou.

Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech, a declarat într-un comunicat de presă: “Cu al său design special, Logitech Cube îţi fură privirea din prima. Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele funcţii care te ajută să lucrezi pe durata unui zbor internaţional sau să realizezi o prezentare de succes.”

Logitech Cube va fi disponibil începând cu această lună, la un preţ de 69,99 Euro şi va putea fi achiziţionat doar de pe site-ul companiei.

Etichete: , , ,