CES 2012: LG lansează sistemul Home Theater BH9420PW cu sunet surround 9.1

Scris de | 9 ianuarie, 2012
CES 2012: LG lansează sistemul Home Theater BH9420PW cu sunet surround 9.1

LG Electronics a anunţat planurile de lansare a patru noi sisteme Home Theater la evenimentul CES 2012, inclusiv modelul BH9420PW cu sunet surround 9.1. Noile sisteme de divertisment vizează piaţa de audio vizual prin integrarea tehnologiilor 3D Sound şi Smart TV.

Asocierea dintre produsele Cinema 3D Smart TV şi Cinema Home Theater 3D Sound va fi accesibilă în spațiile comerciale de retail, produsele urmând a fi expuse împreună pentru o mai bună vizibilitate.

Havis Kwon, preşedinte și CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment, a declarat într-un comunicat de presă: „Seria noastră de televizoare smart Cinema 3D va fi asociată cu o serie largă de produse Cinema 3D Sound Home Theater pentru a oferi consumatorilor o experiență 3D completă şi pentru a consolida poziţia companiei drept lider pe segmentul 3D.”

Modelul BH9420PW încorporează tehnologia unică LG 3D Sound Zooming, care sincronizează în mod constant sunetul cu locația și dinamica imaginilor 3D de pe ecranul unui televizor CINEMA 3D. Astfel, 3D Sound Zooming atrage telespectatorul chiar în mijlocul acțiunii, pe măsură ce evenimentele desfăşurate pe ecran îl acaparează atât prin imagini, cât şi prin sunet 3D.

O astfel de calitate a sunetului 3D este și mai mult îmbunătățită prin sistemul audio 9.1 a modelului BH9420PW, care adaugă patru speakere Upright 3D la cele 5.1 canale ale unui sistem Home Theater convențional. Cele 4 speakere Upright 3D propagă sunetul perfect către exterior, asigurând dispersia sunetului atât pe verticală, cât și pe orizontală. În acest timp, un reflector de 360 grade plasat în interiorul fiecărui speaker transportă sunetul către toate direcțiile, creând o acustică la fel de intensă precum cea experiementată într-o sală de concerte.

Dintre cele patru modele de Home Theater 3D Sound programate pentru a fi lansate în prima jumătate a anului 2012, modelul LG BH9420PW va fi primul produs prezentat la CES 2012.

Modelul LG BH9420PW va putea fi achiziţionat începând cu luna martie 2012.

Etichete: , , , , ,