Asus Transformer Prime primește oficial update Android Ice Cream Sandwich

Scris de | 10 ianuarie, 2012
Asus Transformer Prime primește oficial update Android Ice Cream Sandwich

Asus Transformer Prime, una dintre cele mai așteptate tablete ale acestui început de an, beneficiază de aseară de update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Jerry Shen, CEO ASUS împreună cu Jen-Hsun Huang, CEO NVIDIA au anunțat aseară lansarea update-ului de firmware pentru prima tabletă din lume cu procesor Tegra 3 quad-core. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă NVIDIA de la CES, Transformer Prime devenind prima tabletă din lume cu noul sistem de operare Android.

Actualizarea de firmware a început să fie transmisă prin aer (FOTA) la ora 7pm PST pe 9 ianuarie 2012, utilizatorii din America și Taiwan regăsindu-se într-un prim val. Posesorii de Transformer Prime din celelalte țări vor primi și ei actualizarea software la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în curând.

Printre noile funcții aduse de Android 4.0 ICS se numără abilitatea de comuta rapid între versiunile mobile și desktop ale site-urilor vizitate, precum și posibilitatea salvării paginilor web pentru lecturile ulterioare offline. Utilizatorii vor beneficia de efecte speciale pentru camera foto, vor putea capta imagini panoramice și vor putea edita fotografiile pe Transformer Prime.

Jerry Shen, CEO ASUS, a dezvăluit cu același prilej și prima tabletă ASUS cu ecran de 7″ și procesor quad-core – ASUS MeMO 370T. Aceasta integrează într-o dimensiune și mai mică un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Tableta dispune de cameră foto de 8MP, ecran IPS și sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Tableta va avea un pret de 2799 lei, în varianta cu dock.

Etichete: , , , , ,