CES 2012: Panasonic anunţă noi aplicaţii disponibile pe Viera Connect

Scris de | 10 ianuarie, 2012
CES 2012: Panasonic anunţă noi aplicaţii disponibile pe Viera Connect

Panasonic a anunţat astăzi în cadrul târgului internaţional de produse electronice Consumer Electronics Show o nouă serie de aplicaţii disponibile pe platforma IPTV Viera Connect.

Noua gamă de aplicaţii accesibile pe modelele HDTV 2012 ale Panasonic includ software destinat copiilor, aplicaţii pentru pasionaţii de muzică, cumpărătorii online şi iubitorii de filme sau televiziune.

Printre aplicaţiile dedicate platformei Viera Connect se numără:

Myspace TV este un nou serviciu care transformă experienţa televiziunii într-una mai socială, oferind mai mult control privitorilor, lăsându-i pe aceştia să descopere, să împărtăşească şi să comenteze programele favorite în spaţiul virtual. Iniţial, canalele de pe Myspace TV vor fi în principal axate pe muzică, beneficiind de drepturile muzicale deţinute de Myspace pentru colecţia cu peste 100.000 de videoclipuri muzicale şi cele peste 42 milioane de piese.

YouTube on TV – În 2012, VIERA Connect va beneficia de o interfaţă nouă ce va oferi acces complet la YouTube.

Flixster – Prin intermediul acestei aplicaţii, consumatorii vor putea accesa una dintre cele mai mari baze de date din lume cu informaţii despre filme şi programe TV.

Miramax – Aplicaţia Miramax este una dintre noile aplicaţii ce vor fi disponibile prin Viera Connect în 2012, oferind utilizatorilor acces la filmoteca Miramax, celebră pentru filmele foarte apreciate de critici.

Merwan Mereby, vicepreşedinte în cadrul departamentului de conţinut interactiv la Panasonic, a declarat: “În 2012, Panasonic anunţă cu mândrie colaborări strategice cu dezvoltatori de top, tehnologii şi branduri care vor trece platforma VIERA Connect Smart TV la un nou nivel de conectivitate, acces la conţinut şi experienţe unice pentru consumatori.”

Accesul complet la VIERA Connect va fi disponibil pe o serie de modele Viera HDTV, playere Blu-ray Disc şi sisteme Home Theater Systems printre care: plasmele din seriile VT50, GT50, ST50 şi UT50, LED-urile din seriile WT50, DT50, ET5, E50 şi E5, playerele Blu-ray Disc DMP-BBT01, DMP-BDT500, DMP-BDT320, DMP-BDT220 şi sistemele Home Theater SC-BTT490, SC-BTT195, SC-BTT19.

Viera Connect este platforma IPTV proprietară Panasonic ce permite utilizatorilor de televizoare HDTV cu VIERA Connect, playere Blu-ray şi sisteme Home Theater să acceseze o gamă largă de conţinut de internet, video-on-demand şi aplicaţii variate, de la ştiri la fitness, reţele sociale şi jocuri online.

Etichete: , , , , , , ,