CES 2012: Huawei debutează o nouă serie de dispozitive echipate cu LTE

Scris de | 11 ianuarie, 2012
CES 2012: Huawei debutează o nouă serie de dispozitive echipate cu LTE

Compania chineză Huawei a prezentat în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas o nouă gamă de dispozitive ce dispun de tehnologia LTE. Huawei a expus un total de 10 produse LTE printre care smartphone-ul Ascend P LTE şi modemul E3276.

Din 2004 când a început activitatea de cercetare şi dezvoltare pentru tehnologii LTE, Huawei s-a remarcat ca lider mondial în domeniu. Huawei păstrează calitatea de membru în toate organizaţiile ce se ocupă de standardizarea tehnologiilor LTE iar reprezentanţii companiei deţin poziţii importante în numeroase grupuri preocupate de aceste tehnologii.

Expoziţia este centrată pe prezentarea în premieră a smartphone-ului Huawei Ascend P LTE cu procesor dual-core 1,5G şi sistem de operare Android 4.0, prin care utilizatorii pot experimenta avantajele ultimelor tehnologii LTE cu ajutorul cărora se obţin viteze de transfer al datelor fără precedent.

În cadrul târgului sunt expuse, de asemenea, ultimul model de modem LTE – E3276, şi ultimul router LTE produs de companie – E5776.

Alte modemuri Huawei LTE sunt şi ele expuse la standul companiei, printre care E392, primul modem multi-mod USB din lume compatibil LTE TDD /FDD /UMTS/ GSM, modelul E397, lansat recent pe piaţa nord-americană sub denumirea Huawei Boltz şi modelul E398, primul model LTE triplu-mod din lume.

Etichete: , , , , ,