Razer Project Fiona, probabil cea mai interesantă tabletă de la CES

Scris de | 11 ianuarie, 2012
Razer Project Fiona, probabil cea mai interesantă tabletă de la CES

Razer Project Fiona este o tabletă de gaming care are toate şansele să redefinească jocurile mobile, oferind nu doar putere ci şi un mod de control comod şi precis. Singura problema a acestui proiect, în afară de preţul care probabil va fi mare, este denumirea – te duce parcă cu gândul la simpaticul personaj din Shrek.

Proiectul companiei recunoscute pentru perifericele sale pentru gameri profesionişti va încerca să aducă cele mai populare jocuri PC pe un gadget portabil, cu un design similar cu cel al unei tablete, cu un sistem de control intuitiv, însă cu puterea unui notebook de top.

La baza Project Fiona va sta un procesor Intel Core i7, ceea ce îi va oferi posibilitatea să ruleze fără probleme jocuri PC. Aceasta este şi ideea de bază, deoarece în loc să aştepte ca dezvoltatorii să vină cu aplicaţii pentru Fiona, producătorii vor pune la dispoziţia clienţilor jocuri care au fost deja realizate pentru alte platforme.

Sistemul de control va folosi atât ecranul tactil şi accelerometrul cât şi două controlere integrate, cu stick-uri analog, poziţionate de o parte şi de alta a displayului. Controlerere vor avea chiar şi force feedback.

Project Fiona va fi disponibil “în curând”, potrivit Razer.

Etichete: , , ,