CES 2012: Samsung lansează o nouă serie de camere foto ultra-portabile

Scris de | 12 ianuarie, 2012
CES 2012: Samsung lansează o nouă serie de camere foto ultra-portabile

Samsung Electronics a anunţat astăzi lansarea unei noi game de camere zoom ultra-portabile cu Wi-Fi. Modelele WB850F, WB150F şi ST200F oferă o îmbunătăţire a zoom-ului optic avansat şi calităţii imaginii cu care s-a remarcat seria WB.

La fel ca predecesoarele din seria WB, WB850F, WB150F şi ST200F facilitează captarea detaliilor incredibile, graţie obiectivelor zoom, pentru imagini close-up care altădată ar fi fost inaccesibile. WB850F dispune de zoom optic 21x – cel mai performant zoom de la Samsung, cu un super zoom optic impresionant, de 18x, pe WB150F şi un obiectiv cu zoom optic 10x pentru ST200F.

Myoung Sup Han, Vicepreşedinte Senior şi şef al diviziei Digital Imaging din cadrul Samsung Electronics, a declarat: „Realizarea şi împărtăşirea fotografiilor cu cei dragi este unul dintre cele mai plăcute aspecte ale oricărei călătorii. Acestea înseamnă mai mult decât simpla captare a amintirilor – sunt o parte integrantă a experienţei în sine. Ascultând dorinţele utilizatorilor, am înţeles că posibilitatea de a proteja amintirile şi de a partaja instantaneu imaginile era ceea ce lipsea camerelor de înaltă calitate.”

Pentru imagini de înaltă calitate, toate modelele travel zoom beneficiază de senzori mai mari de 12 Megapixeli (16,2 Mp pe WB850F şi 14,2 Mp pe WB150F). WB850F dispune de un senzor inovator BSI CMOS ce reduce zgomotul şi distorsiunea, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă, iar ecranul VGA  AMOLED de 3” redă imaginile în claritate maximă.

Etichete: , , , , ,