Top 10 aplicatii Java pentru telefoanele Allview

Scris de | 17 ianuarie, 2012
Top 10 aplicatii Java pentru telefoanele Allview

Allview prezintă un top al preferintelor utilizatoriilor telefoanelor Allview în care sunt incluse 10 dintre cele mai apreciate aplicaţii Java din magazinul AplyStore, descărcate de-a lungul anului trecut.

1. Angry Birds

Cel mai indragit joc din 2011 poate fi descarcat din AplyStore in varianta Java. Joaca cu pasarile nervoase pentru a trece la nivele superioare si pentru a umple timpul liber pare a fi o actiune relaxanta si placuta.

2. Farm Frenzy

Farm Frenzy este un joc interesant care te transforma intr-un fermier veritabil. Planteaza de fiecare data noi culturi si apara-le pe cele vechi de pradatori. Acum ai ocazia sa te ocupi de propria ta ferma si sa incerci sa o dezvolti cat mai mult hranind animalele si urmarind cu atentie ritmul de crestere al plantelor.

3. U Pulse

Intr-o lume din ce in ce mai grabita, iti trebuie doar o secunda pentru a-ti monitoriza pulsul. U Pulse iti inregistreaza datele si devine un indicator al starii tale de sanatate.

4. Pachee – Nu te supara frate

Pachee este un joc cu iz de copilarie. Cu siguranta ai jucat in copilarie “Nu te supara frate,, iar Pachee este varianta pentru mobil a renumitului joc. Oricand ai un minut liber poti sa incerci unul dintre cele mai cunoscute board games, contra a trei adversari.

5. Opposite Lock

Testeaza-ti abilitatile de sofer pe trei sosele internationale si simte adrenalina curselor de masini.

6. Face Warp

Un instantaneu poate deveni o poza extrem de amuzanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi editorul foto Face Warp si sa aduci zambete pe fetele prietenilor tai, atat in poze cat si in realitate.

7. Mazepipe

Incearca sa iesi din labirint, ecranul fulltouch al telefonului iti va urma miscarile. In plus prin editorul special iti poti configura propriul labirint.

8. Russian Fishing

Daca esti pescar amator sau daca vrei doar sa iti petreci timpul intr-un mod placut poti incerca sesiunea de pescuit oferita de aceasta aplicatie. Stabileste-ti ruta si modul de pescuit pentru a prinde cel mai mare peste.

9. European Roulete

Aaplicatia European Roulete te poarte in lumea cazinourilor. Mizeaza sume mari de bani, fara a risca insa sa ii pierzi. Pariaza pe numerele tale norocoase si alege intre cele doua culori predefinite: rosu si negru.

10. Q Piano

Cu aplicatia Q Piano poti deveni un compozitor debutant. Alege clapele care redau cel mai interesant ritm si creaza o melodie. Incepe cu melodiile mai lente si continua cu cele mai ritmate, Q Piano va tine pasul cu tine.

Etichete: , , ,