Activitatea românilor pe Nokia Store

Scris de | 3 februarie, 2012
Activitatea românilor pe Nokia Store

ovi store, nokia n8Nokia a emis astăzi un comunicat de presă în care prezintă activitatea românilor care au descărcat jocuri şi aplicaţii din magazinul dedicat Nokia Store, precum şi alte detalii extrem de interesante.

În 2011, utilizatorii români au descărcat cel mai des de pe Nokia Store jocuri despre şi cu maşini (Police Siren 2.0, Cars, Monster Truck Dash Lite) şi aplicaţii pentru facilitarea dialogului rapid  (WhatsApp Messenger, Facebook Chat, Skype). În ianuarie 2012,  a intrat în top şi Zulux, un joc de tipul “potriveşte cât mai multe de aceeaşi culoare”, ca şi Adventure of Ted, Fillr dar şi aplicaţia HDR Photo Camera.

Cea mai dorită aplicaţie a anului trecut a fost Facebook Chat. Pe locul 2 s-a clasat eBuddy Messenger Free, urmat de WhatsApp Messenger, High Speed 3D Free şi Skype. Dispozitivele pe care utilizatorii din România le folosesc cel mai des atunci când descarcă din Nokia Store sunt terminalele: N8, E5, N700, C3.

În prezent, Nokia Store include peste 90.000 de aplicaţii pe care utilizatorii le pot descărca pe mobilele lor. Mai mult, aproximativ 80% din traficul zilnic înregistrat pe Nokia Store se transformă în descărcări.

La nivel global, Nokia Store atrage peste 11 milioane de descărcări într-o singură zi.

Etichete: , , , , , ,