Vodafone lansează noi abonamente pentru clienţii business

Scris de | 7 februarie, 2012
Vodafone lansează noi abonamente pentru clienţii business

Vodafone a anunţat astăzi disponibilitatea unor noi abonamente pentru clienţii din segmentul business care pun accent pe utilizarea serviciilor de date mobile, a aplicaţiilor şi a smartphone-urilor.

Clientii serviciilor de business isi pot alege abonamentele potrivite, dintr-o noua gama de patru pachete principale: Start, Esential, Avansat si Top.

Vodafone Business Profiles a fost precedat de un studiu de piata realizat pe baza de clienti ai serviciilor de business Vodafone. Studiul a aratat ca peste jumatate dintre clientii companii foloseau, pe langa un abonament principal, numeroase optiuni, pentru a-si acoperi alte servicii de comunicare in afara celor de voce. Noua gama de abonamente adreseaza tocmai aceasta nevoie a utilizatorilor business de a avea incluse in abonament si celelalte servicii personalizate, in functie de tipul de nevoi ale utilizatorilor.

De asemenea, de acum, fiecare tip de abonament pentru utilizatorii serviciilor de business permite si achizitionarea unui terminal la un pret special.

Astfel, daca la abonamentele Start si Start Plus, o serie de telefoane precum Nokia 1800 sau Vodafone 545 Black Live! sunt disponibile utilizatorilor pentru 1 Euro (TVA inclus), pachetul Top Plus aduce noul iPhone 4S la acelasi pret, de 1 Euro (TVA inclus).

Etichete: , , ,