Nokia Belle soseşte pe telefoanele cu Symbian 3

Scris de | 8 februarie, 2012
Nokia Belle soseşte pe telefoanele cu Symbian 3

Dacă ai un Nokia N8, E7, E6, X7, C6-01, C7 sau Oro, poţi beneficia de acum de update-ul Nokia Belle. Belle este disponibil în România începând de azi.

Ce aduce nou Nokia Belle? În primul rând mai multe opţiuni de personalizare.

Numărul ecranelor principale creşte de la trei la şase, astfel că, prin doar câteva atingeri, utilizatorii pot accesa toate aplicaţiile şi serviciile preferate. Noile widget-uri, acum mai mari, afişează aplicaţiile cele mai importante direct pe ecranul principal, acestea fiind mereu la îndemână. Pentru a muta o pictogramă de pe un ecran principal pe altul, utilizatorii trebuie doar să apese lung pictograma şi apoi să o mute cu degetul pe alt ecran.

Noua interfaţă îmbunătăţită a Nokia Belle include şi noi capabilităţi precum aplicaţii pentru imagini, cu înregistrare video HD la 30 de cadre pe secundă şi un browser îmbunătăţit care permite cautarea rapidă şi vizualizarea de clipuri video pe Web. Structura meniurilor a fost simplificată, fiind adăugată o bară de notificări pentru accesarea rapidă a setărilor sau capabilităţilor de bază.

În plus, cu Nokia Belle îţi oferă acces la o gamă extinsă de aplicaţii Microsoft precum Lync şi OneNote, care vor fi disponibile în curând gratuit.

Pentru a instala Nokia Belle trebuie să conectezi mobilul la un PC. Trebuie să se asiguri că ai instalată pe PC cea mai nouă versiune a Nokia Suite (3.3 sau mai recentă). Tutorialul pas cu pas pentru descărcarea actualizării poate fi urmărit aici.

Utilizatorii care nu au acces la un PC pot contacta cel mai apropiat punct de service (lista completă a centrelor de service o puteţi găsi pe http://www.nokia.ro/magazine).

Etichete: , , ,