Vodafone oferă smartphone-uri Sony Ericsson şi Samsung la preţ redus

Scris de | 9 februarie, 2012
Vodafone oferă smartphone-uri Sony Ericsson şi Samsung la preţ redus

Vodafone România a anunţat o nouă promoţie pentru clienţii abonamentelor de tip MEGA cu internet inclus. Printre terminalele ce beneficiază acum de un preţ special se numără Sony Ericsson XperiaTM ray şi Samsung Galaxy Ace.

Pentru orice tip de abonament MEGA cu internet inclus, atat abonatii noi, cat si cei existenti, au la dispozitie o serie de pachete personalizate care constau in telefoane performante, aplicatii si accesorii pentru telefonul mobil.

Clientii isi pot achizitiona telefonul Sony Ericsson XperiaTM ray, la un pret incepand cu 59 Euro (TVA inclus). Sony Ericsson XperiaTM ray are un touchscreen LCD 3.3’’ cu Tehnologie Mobile Bravia Engine, functioneaza pe Android 2.3 Gingerbread si dispune de un procesor 1 GHz, Camera foto 8 MP cu senzor ExmorR precum si inregistrare video HD. Odata cu acest telefon, clientii primesc cadou un suport pentru telefon cu difuzor Sony Ericsson MS430 care permite utilizatorilor sa urmareasca filme sau videoclipuri pe telefon, in cele mai bune conditii, oriunde s-ar afla.

Clientii mai pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy Ace, cu preturi incepand de la 39 Euro (TVA inclus). Noua oferta promotionala Vodafone pentru abonati mai include si alte telefoane la preturi speciale: telefonul Samsung Galaxy Y, in trei culori disponibile, cu preturi incepand de la 1 Euro (TVA inclus) sau telefonul Galaxy Nexus cu preturi incepand de la 169 Euro (TVA inclus).

Ofertele sunt disponibile in toata reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe 2 ani.

Etichete: , , , , ,