connect 104 – Spectacol tehnologic

Scris de | 13 februarie, 2012
connect 104 – Spectacol tehnologic

Numărul 104 al revistei connect este deja pe piaţă. Ca de obicei, revista connect este plină de subiecte interesante din sfera IT & C.

 Iată câteva dintre acestea:

  • Interviul ediţiei este cu Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România, care a vorbit despre strategia de piaţă a operatorului de telefonie mobilă în anul 2012.
  •  Pregătite de asalt – Noile modele de la HTC, Nokia si LG trebuie să demonstreze că sistemul de operare Windows Phone 7.5 are ce căuta în prima ligă alături de iOS şi Android.
  •  iCosmos – O lume închisă în simbioză perfectă: compania Apple lansează o nouă versiune a sistemului său de operare, urmat de iPhone 4S și plusează prin două servicii inovative.
  •  Asus Transformer Prime – Tableta Asus Transformer este îmbunătătită cu un procesor quad core Tegra 3 si cu un upgrade la sistemul de operare Android 4.0. Mai bine spus, Transformer Prime este cea mai bună tabletă Android a momentului.
  •  ACER Aspire M3-5800  – Noul model din seria Aspire, lansat de compania Acer, poate reprezenta o alegere grea pentru client, într-un segment de piată plin de dispozitive asemănătoare. Finisajul si atentia la detalii îi garantează unicitatea, dar e oare destul pentru a convinge clientul să scoată bani din buzunare?
  •  Navigatie pe ecran lat – Mio Spirit 685 atrage prin ecranul mare, de 5 inchi si functiile de navigatie premium. GPS-ul mai punctează prin modul de vizualizare a rutelor si a intersectiilor, identificarea usoară a bandei de mers si faptul că oferă informatii despre ambuteiaje.

În plus, începând cu această ediţie connect debutează o nouă rubrică, connect with music, în care vă vom propune câteva dintre materialele audio care ni s-au părut interesante în luna respectivă.

Ca de obicei, nu lipsesc cele mai noi ştiri şi produse din universal IT & C şi nici review-uri ale celor mai interesante jocuri pentru PC şi telefoane mobile.

 Despre Revista connect

connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa şi singura revistă de specialitate care deţine un laborator propriu, certificat ISO 9001, care oferă date precise despre toate gadget-urile supuse testării. În România, connect are peste 100.000 de cititori.

http://www.connect.ro

http://www.mtr.ro

http://www.facebook.com/connectromania

connect@mtr.ro

Etichete: , , , , ,