Mesaje de Valentine’s Day, de pe smartphone sau tabletă

Scris de | 14 februarie, 2012
Mesaje de Valentine’s Day, de pe smartphone sau tabletă

Un mesaj de iubire ar trebui să fie o declaraţie sinceră, inspirată, însă dacă tocmai azi, de Sf. Valentin, te-ai trezit în pană de idei, connect îţi vine în ajutor cu câteva aplicaţii care îţi oferă citate celebre, felicitări  şi imagini cu care să-ţi surprinzi jumătatea.

Tom’s Love Letters

Trimite felicitări simpatice de Valentine’s Day cu ajutorul lui Talking Tom şi Angelei, partenera acestuia. Aplicaţia include animaţii drăguţe, efecte sonore, precum şi 9 felicitări pe care le poţi trimite prin email, MMS, posta pe Facebook sau salva în galeria de imagini. Şi trebuie să recunoşti, un singur lucru poate fi mai drăguţ decât un pisoi: doi pisoi.

Aplicaţia este gratuită în App Store.

Valentine’s Day Special

Mai mult o colecţie de aplicaţii decât o aplicaţie simplă, Valentine’s Day Special a celor de la WebPix Solutions oferă un întreg arsenal pentru Ziua Indragostitilor, de la poezii de dragoste, citate şi melodii clasice pentru această zi până la exemple de SMS sau idei pentru surprize romantice.

Hearts Pro Live Wallpaper

Pregăteşte-ţi telefonul pentru această zi specială cu ajutorul unui wallpaper potrivit. Hearts Pro Live Wallpaper al celor de la Xllusion îţi oferă un wallpaper animat care aplică inimi peste o imagine din galeria ta de fotografii, fie că este vorba despre poza iubitului sau despre cea a animalului de companiei.

Aplicaţia vine cu o paletă largă de setări şi cu numeroase scheme de culori. Costă circa 3.5 lei în Android Market. Dacă vrei ceva mai elegant, poţi opta pentru o altă aplicaţie de wallpaper live, de data aceasta de la DualBoot Games – Valentine’s Day HD.

Valentine’s Day

Aplicaţia denumită simplu Valentine’s Day, oferită de JonathanTynan, poate fi instalată pe telefonul persoanei iubite, urmând să afişeze apoi una dintre cele 70 de mesaje de iubire ce pot fi schimbate printr-o simplă apăsare a ecranului. Aplicaţie gratuită.

Love Quotes

Asigură-te că nu rămâi în pană de vorbe dulci cu o aplicaţie precum Love Quotes, de la Girlsapp4.us. Aplicaţia oferă o galerie vastă de wallpapere cu citate din dragoste, imagini ce pot fi animate cu o sumedenie de efecte şi trimise rapid prin email, Twitter sau Facebook. Un sistem de căutare integrat îţi permite să găseşti rapid ceea ce cauţi. Aplicaţia este gratuită în App Store.

Etichete: , , , , , ,