Facebook debutează conturi autentificate pentru celebrităţi

Scris de | 16 februarie, 2012
Facebook debutează conturi autentificate pentru celebrităţi

Reţeaua de socializare fondată de Mark Zuckerberg a anunţat că va debuta o nouă opţiune ce va autentifica contul vedetelor înregistrate pe site. Facebook speră ca în acest fel să atragă mai multe celebrităţi care preferă platforma de micro-blogging Twitter.

Facebook va debuta o opţiune care va oferi vedetelor posibilitatea de a-şi autentifica contul, pentru o mai bună şi mai de încredere relaţie cu fanii de pe reţeaua de socializare. Această opţiune a fost disponibilă de mai multă vreme pe site-ul Twitter, motiv pentru care majoritatea celebrităţilor au ales platforma de micro-blogging ca principală sursă de comunicare cu fanii lor.

Având în vedere politica de securitate a site-ului în ceea ce priveşte numele adevărat al utilizatorului, Facebook a decis că în cazul vedetelor care deţin un pseudonim, precum Lady Gaga sau Bono, o simplă dovadă sub forma unui certificat de identitate ar fi suficient pentru ca reţeaua de socializare să accepte un nume de scenă pentru cont.

Reţeaua de socializare fondată de Mark Zuckerberg speră ca prin introducerea acestei noi caracteristici să atragă nume importante din lumea muzicii, cinematografiei şi aşa mai departe.

Etichete: , , , ,