NIKE+ Basketball şi Training: Încălţăminte inteligentă, conectată la mobil

Scris de | 23 februarie, 2012
NIKE+ Basketball şi Training: Încălţăminte inteligentă, conectată la mobil

Nike anunţă Nike+ Basketball şi Nike+ Training, două noi sisteme care permit conectarea digitală a încălţămintei la o aplicaţie pentru smartphone .

Lansat pentru prima dată în 2006, sistemul Nike+ s-a dezvoltat într-o comunitate de peste 6 milioane de atleţi conectaţi digital.

Nike+ Basketball urmăreşte jocul sportivului, îi oferă informaţii şi statistici care pot contribui la îmbunătăţirea antrenamentului precum şi un plus de motivaţie. Tot ce trebuie să faci este să selectezi opţiunea Track My Game, iar un senzor inclus în talpa fiecărui pantof va transmite informaţii despre intensitatea partidei, numărul de sărituri, etc., către aplicaţia de pe telefonul mobil.

Nike+ Training, dezvoltat în colaborare cu sportivi de renume precum Rafa Nadal sau Manny Pacquiao are ca scop îmbunătăţirea antrenamentelor, oferind un număr de programe scurte, intense, care dezvoltă viteza şi rezistenţa. Fiecare program este demonstrat pe ecranul smartphone-ului.

Primul model de pantofi care integrează Nike+ Basketball va fi Nike Hyperdunk+, urmând să fie purtaţi de LeBron James în această vară.

Etichete: , ,