Samsung Galaxy Note 10.1: S Pen pe Ice Cream Sandwich

Scris de | 27 februarie, 2012
Samsung Galaxy Note 10.1: S Pen pe Ice Cream Sandwich

Samsung a anunţat în cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona o nouă tabletă ce dispune de stylus-ul S Pen, disponibil până acum doar cu dispozitivul Galaxy Note. Galaxy Note 10.1 e echipată cu un procesor dual-core şi rulează sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich.

Samsung Galaxy Note 10.1 este cea mai nouă tabletă din arsenalul de dispozitive lansate de compania sud-coreeană. Tableta cu ecran WXGA de 10.1 inchi, cu o rezoluţie de 1280×800, dispune de stylus-ul dedicat S Pen, care a debutat cu Galaxy Note. Spre deosebire de fratele mai mic, Galaxy Note 10.1 nu poate fi folosit pe post de telefon. Din fericire, multitudinea de aplicaţii disponibile pentru S Pen va satisface cerinţele utilizatorilor.

Un alt plus pentru Samsung Galaxy Note 10.1 în termeni de software, pe lângă S Note, e programul Adobe Photoshop Touch, care va fi disponibil preinstalat pe tabletă.

Din punct de vedere al caracteristicilor hardware, Galaxy Note 10.1 e echipată cu un procesor dual-core 1.4GHz, o cameră principală de 3 megapixeli şi o cameră secundară de 2 megapixeli, o memorie de 1GB RAM, o capacitate de stocare de 16, 32 şi respectiv 64 GB şi o baterie de 7.000mAh.

Din păcate, cei de la Samsung nu au dat niciun fel de detaliu în ceea ce priveşte lansarea dispozitivului Galaxy Note 10.1.

Etichete: , , , , , , , ,