Asus Padfone: Prezentare video MWC 2012

Scris de | 1 martie, 2012
Asus Padfone: Prezentare video MWC 2012

Asus PadFone , o combinaţie unică între un telefon, o tabletă și un notebook, a fost prezentat oficial în cadrul Mobile World Congress 2012. Am reuşit să filmăm un scurt clip cu dispozitivul aşteptat de ceva vreme de către pasionaţii de tehnologie mobilă.
Practic smartphone-ul Padfone, cu procesor dual core şi display qHD de 4.3 inchi, se transformă într-o tabletă sau într-un notebook atunci când este accesorizat cu PadFone Station și PadFone Station Dock.
Smartphone-ul în sine are la bază un procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4 la 1.5Ghz și grafică Adreno 225. Ecranul Super AMOLED qHD de 4.3 inchi are rezoluţia de 960 x 540 pixeli şi sticlă Gorilla Glass, iar memoria este de 16GB, 32GB sau 64GB eMMC Flash plus 1GB RAM. Sistemul de operare utilizat este Android 4.0 ICS.
Integrat în PadFone Station smartphone-ul se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare. PadFone Station oferă opțional o tastatură dock ce transformă Padfone într-un calculator ultraportabil.
Un video mai jos:

Etichete: , , ,