Allview AllDro Speed, acum în variantă albă şi cu Ice Cream Sandwich

Scris de | 5 martie, 2012
Allview AllDro Speed, acum în variantă albă şi cu Ice Cream Sandwich

Cu ocazia zilei de 8 martie, compania Allview oferă femeilor un cadou deosebit. Allview a anunţat astăzi lansarea tabletei AllDro Speed în versiunea albă şi cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich.

Allview lanseaza tableta PC AllDro Speed in versiune alba cu sistem de operare Android 4.0. Noua tableta are un design atractiv, dedicat femeilor si ofera functii si performanta imbunatatite datorita versiunii sistemului de operare, Ice Cream Sandwich.

Silvia Soare, Manager Marketing Allview, a declarat într-un comunicat de presă: Pentru a sarbatori ziua femeii si venirea primaverii, Allview si-a innoit gama de produse cu  top seller-ul AllDro Speed in varianta alba. Noutatea nu este doar culoarea ci si mult indragitul sistem de operare Ice Cream Sandwich pe care il introducem in premiera pentru produsele noastre. Atat design-ul cat si functionalitatile inedite ale produsului fac din acesta cadoul ideal pentru ziua de 8 martie.”

AllDro Speed alb cu sistemul de operare Android 4.0 are o noua interfata simpla dar rafinata care aduce aplicatii native restilizate cu functionalitati noi comparativ cu versiunile anterioare.

Tableta AllDro Speed alb este disponibilă online, în magazinele partenere şi în magazinul Allview la preţul de 649 lei.

Etichete: , , , ,