Samsung Galaxy Pocket: Smartphone de dimensiuni modeste

Scris de | 8 martie, 2012
Samsung Galaxy Pocket: Smartphone de dimensiuni modeste

Samsung a anunţat cel mai nou terminal din gama Galaxy. Samsung Galaxy Pocket are o grosime de 11,98 mm, o greutate de numai 97g şi un display de 2,8 inchi, fiind portabil şi asigurând, în acelaşi timp, vizionarea optimă a conţinutului şi imaginilor.

Interfaţa de utilizator actualizată – TouchWiz – dispune de un meniu de navigare îmbunătăţit, oferind shortcut-uri la îndemână pentru funcţiile des folosite. Totodată, datorită funcţiei îmbunătăţite de scriere, utilizatorii pot căuta mai uşor pe Web sau pot scrie mesaje mai rapid.

Dispozitivul dispune de o memorie de 3GB pentru aplicaţii, fişiere MP3, fotografii şi alte materiale media, precum şi un radio FM integrat, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta programele favorite de radio. Sistemul integrat Wi-Fi de mare viteză, precum şi conectivitatea HSDPA 3.6, asigură navigarea Web fără întârzieri şi descărcarea rapidă a conţinutului multimedia.

Totodată, platforma Samsung ChatON, disponibilă pe Samsung Apps, conectează toţi utilizatorii într-o singură comunitate, oferindu-le mesagerie instant, chat de grup şi transmiterea de conţinut în formate multiple, făcând astfel comunicarea mai simplă şi mult mai intuitivă.

Samsung Galaxy Pocket va fi disponibil în România începând cu luna aprilie.

Etichete: , , ,