Samsung infirmă data de 10 martie pentru actualizarea la Ice Cream Sandwich

Scris de | 10 martie, 2012
Samsung infirmă data de 10 martie pentru actualizarea la Ice Cream Sandwich

Utilizatorii smartphone-ului Samsung Galaxy S II vor mai avea de aşteptat până la actualizarea la cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich. Samsung a infirmat printr-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter faptul că update-ul va sosi astăzi.

Samsung a anunţat printr-un tweet postat în coreeană faptul că update-ul la Android Ice cream Sandwich pentru dispozitivele Samsung Galaxy S II nu va sosi în cursul zilei de astăzi. Ştirea iniţială, care a anunţat upgrade-ul începând din data de 10 martie, şi care a fost preluată de mai multe site-uri de specialitate, a atras atenţia celor de la Samsung care au răspuns cu infirmarea acesteia în cursul zilei de ieri.

De asemenea, compania sud-coreeană a ţinut să precizeze că odată ce calendarul actualizărilor va fi finalizat vor face un anunţ oficial.

Lista completă a terminalelor Samsung ce vor beneficia în viitor de Ice Cream Sandwich, conform unui anunţ făcut anterior de Samsung, arată aşa: Galaxy S II, Galaxy S II LTE, Galaxy Note, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 şi Galaxy Tab 7.0 Plus.

Etichete: , , ,