Angry Birds Space, avanpremieră în exclusivitate pe Samsung Galaxy Note

Scris de | 12 martie, 2012
Angry Birds Space, avanpremieră în exclusivitate pe Samsung Galaxy Note

Samsung şi Rovio prezintă Angry Birds Space în premieră pe terminalul Galaxy Note, în cadrul Samsung Blogger Lounge de la festivalul South by Southwest. Ca partener oficial al lansării, Samsung oferă în avanpremieră oportunitatea de a juca Angry Birds pe Galaxy Note, înainte de lansarea oficială a jocului.

Angry Birds Space este prezentat pe Samsung Galaxy Note, dispozitivul care oferă cele mai bune experienţe de divertisment în mişcare. Samsung Galaxy Note este dispozitivul perfect pentru gaming, având un ecran HD Super AMOLED de 5.3 inchi şi procesor dual-core care asigură rularea lină şi rapidă a jocurilor.

Pentru a celebra succesul global al lansării Samsung Galaxy Note, o nouă categorie de dispozitive mobile, toţi utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy vor primi oferte speciale în noul joc.

Pentru toţi utilizatorii de Samsung Galaxy, jocul Angry Birds Space va avea un nivel exclusiv Samsung Galaxy Note. În plus, prin intermediul Samsung Apps şi Google Play, toţi utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy vor primi gratuit “Danger Zone”, un pachet special cu 30 de nivele incitante, care în mod normal putea fi achiziţionat în interiorul aplicaţiei.

Această ofertă va fi disponibilă începând cu 22 martie, odată cu lansarea Angry Birds Space.

Etichete: , , , , ,