Vodafone şi Asociaţia React: Peste 3.000 de români au participat la cursurile de prim ajutor

Scris de | 12 martie, 2012
Vodafone şi Asociaţia React: Peste 3.000 de români au participat la cursurile de prim ajutor

Vodafone România a anunţat astăzi bilanţul participanţilor la cursurile de prim ajutor organizate de operatorul de telefonie mobilă în colaborarea cu Asociaţia React, în cadrul campaniei „O viaţă poate depinde de tine!”.

Peste 3.000 de persoane au participat la cursurile de prim ajutor organizate de catre Asociatia React si Vodafone Romania in cadrul campaniei „O viata poate depinde de tine!”, in primele 6 luni de la lansare.

Pana in prezent au fost organizate 138 cursuri pentru publicul larg, elevi, studenti, profesori, angajati ai unor institutii, organizatii neguvernamentale si ai unor companii din domeniul telecomunicatii, cosmetica, bricolaj sau constructii. Cursurile de prim ajutor au avut loc in orasele Bucuresti, Cluj, Craiova, Piatra Neamt, Sibiu, Ploiesti, Targoviste si Pucioasa. Cursurile sunt gratuite si sunt sustinute de catre personal specializat din cadrul SMURD.

Florina Tanase, Senior Director, Regulatory, Legal and Corporate Affairs, Vodafone Romania, a declarat: „Prin platforma Parteneriat pentru Viata, Vodafone Romania sustine mai multe programe pentru salvarea de vieti omenesti, printre care se numara solutia de telemedicina dezvoltata pentru SMURD, parteneriatul cu Salvamont, precum si campania O viata poate depinde de tine!, Aceasta campanie, lansata in toamna anului trecut, a reusit nu numai sa atraga atentia asupra importantei acordarii corecte a primului ajutor, ci si sa convinga 3200 de persoane sa urmeze cursurile special organizate.”

In cadrul cursurilor, participantii invata manevre de prim-ajutor in situatii de stop cardio-respirator, de obstructie a cailor respiratorii, de fracturi, hemoragii, lesin, degeraturi, insolatie, arsuri si electrocutare si ceea ce este cel mai important, toti participantii exerseaza manevrele predate.

Etichete: , , , ,