Husă pentru iPhone 4S în formă de cană

Scris de | 13 martie, 2012
Husă pentru iPhone 4S în formă de cană

Compania Connect Design comercializează acum una dintre cele mai ciudate şi, din motive greu de înţeles, groase carcase pentru iPhone. Mug iPhone Case e o carcasă de silicon ce reprezintă jumătate dintr-o cană normală.

Carcasele dedicate terminalului creat de Apple reprezintă o adevărată industrie în care putem găsi diferite modele şi creaţii din ce în ce mai ciudate. Una care poate fi inclusă în această categorie este cea oferită de Connect Design, Mug iPhone Case. Creată pentru utilizatorii modelului iPhone 4S, carcasa e o adevărată anomalie.

Mug iPhone Case adaugă o grosime semnificativă aparatului, fiind, practic, neîncăpătoare în pantaloni de dimensiuni normale. Mânerul ce se află pe post de stativ complică şi mai mult situaţia.

Desigur, există şi părţi bune. De exemplu husa poate poziţiona iPhone-ul vertical şi orizontal, ceea ce facilitează folosirea dispozitivului pe post de GPS sau pentru vizionarea clipurilor video.

Dacă doriţi să vă achiziţionaţi una dintre cele mai ciudate carcase pe care le-am întâlni până acum, pentru preţul de 22 dolari, accesaţi acum site-ul oficial Connect Design.

Etichete: , , , , ,