connect 105 – Vedetele Mobile World Congress

Scris de | 16 martie, 2012
connect 105 – Vedetele Mobile World Congress

Numarul 105 al revistei connect este deja pe piata. Revista aduce in prim plan cele mai noi stiri din sfera IT & C si cele mai importante gadget-uri si tehnologii ale momentului.

Cateva dintre subiectele din numarul de martie al revistei:

HTC Sensation Ice White, The Grand Touch Aston Martin, Asus Eee PC 1025 Flare, Samsung Galaxy S WiFi 4.2 sunt cateva dintre titlurile din rubrica “Actualitati”. In afara actualitatilor despre gadget-uri, veti mai intalni si noi tehnologii sau evenimente care au avut loc in luna februarie.

Interviul lunii martie il aduce in fata pe Mihai Carstea, Channel Manager la Toshiba Europe GmbH, care ne vorbeste despre strategia si produsele cele mai vandute ale companiei, precum si strategia pe 2012.

Rubrica “Focus – Reportaj” ne gaseste la Barcelona, la Mobile World Congress 2012. Bogdan Bele, redactor-sef la connect, a fost prezent la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul telecomunicatiilor si va ofera o privire de ansamblu asupra atmosferei si a celor mai importante noutati.

Apple vs. Samsung vs. Nokia. Pe langa Apple si Samsung, si Nokia incearca sa recucereasca un loc de frunte in competitia smartphone-urilor. Carcasa, display, procesor, camera, aplicatii, sistem de operare. Toate au fost prezentate intr-un amplu test in numarul 105.

Sony lansa la sfarsitul lui februarie PlayStation Vita, o consola care reuseste sa impresioneze prin hardware revolutionar, dar care are inca multe de corectat la partea de software. Compania risca destul de mult lansand un produs nou intr-un climat economic dificil acest dispozitiv. Nu trebuie decat sa aruncam o privire asupra celor de la Nintendo care au fost nevoiti sa reduca pretul la consola 3DS pentru a reusi sa atraga atentia fanilor. Afla in numarul 105 al revistei toate detaliile despre PlayStation Vita, care sunt jocurile deja lansate si care sunt punctele slabe ale consolei.

Evolutia exploziva a smartphone-urilor a transformat companionii nostri mobili in adevarati vampiri energetici, care consuma bateria dupa doar cateva ore de intrebuintare. Si pe drept cuvant, ecranul mare, conexiunea permanenta la Internet, initierea de jocuri, aplicatii si lista poate continuat, au crescut timpii necesari pentru incarcare. Ce facem insa in situatia in care nu ne aflam in aproprierea unei prize? O solutie o reprezinta incarcatoarele solare, care tind sa devina tot mai performante. Intr-un titlu numit “Energie din soare” afli care sunt cele mai la indemana solutii si care sunt preturile de achizitionare.

Lenovo IdeaPad U300S – Intel promoveaza tot mai mult conceptul de ultrabook, iar din ce in ce mai multi reprezentati apar pe piata cu astfel de modele: dimensiuni si greutate mici, autonomie mare, procesoare Intel cu voltaj redus, drive-uri SSD pentru viteze mari la copierea datelor etc. IdeaPad U300S de la Lenovo este un demn reprezentant al ultrabook-urilor, reusind din plin sa imbine performanta si portabilitatea.

In rubrica “Navigatie” veti intalni doua teste. Primul dintre ele vizeaza “Convorbiri in siguranta”, in care sunt prezentate sase noi dispozitive Bluetooth destinate montarii in masina, iar cel de-al doilea test este al unui GPS. Mio Spirit 687 este un GPS compact ce cucereste prin modul avansat in care alege rutile numit “SmartRoutes”, care ofera utilizatorilor vizualizarea a patru rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, pentru a decide in functie de varianta cea mai potrivita.

Nu lipseste nici jocul prezentat lunar, iar in acest numar avem unul dintre cele mai ambitioase RPG-uri din ultima vreme: Kingdoms of Amalur, care iti propune o aventura de neuitat intr-un univers nou, plin de culoare si de pericole, o lume creata cu ajutorul respectatului scriitor fantasy R.A Salvatore.

“connect with music” de luna aceasta iti prezinta trei albume extreme de diferite din punct de vedere musical. Bangarang, cel mai nou EP al tanarului american Skrillex, inseamna un nou pas al genului dubstep spre publicul larg. Si albumul semnat Lana Del Rey dovedeste ca imaginea nu e totul atunci cand vrei sa creezi ceva cu adevarat valoros, iar Grimes prezinta o aventura fonica pavata cu sunete ambientale acoperite de vocea pop a artistei canadiene Claire Boucher.

Revista este pe piata incepand cu aceasta saptamana si poate fi gasita la chioscurile si tarabele de ziare din retelele Hyparion, inmedio si Tutun si Ziare, la benzinariile OMV, Petrom, Lukoil si Mol, precum si la supermarketurile si hipermakerturile cele mai mari din tara (Carrefour, Kaufland, Metro, Real, Praktiker, Selgros, Billa, XXL, Penny,  Auchan).

Despre revista connect

connect este cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa si singura revista de specialitate care detine un laborator propriu, certificate ISO 9001, care ofera date precise despre toate gadget-urile supuse testarii. In Romania, connect are peste 100.000 de cititori.

www.connect.o

www.mtr.ro

www.facebook.com/connectromania

connect@mtr.ro

Etichete: , , , , , , ,